Over ons

EVEN VOORSTELLEN

Weborganiser biedt hét nieuwe online werken aan voor ondernemers,

waarbij het uitgangspunt is het organiseren van de bedrijfsadministratie en

aanvullend de totaaloplossing voor andere kantooractiviteiten aanwezig is.

Wij zijn gespecialiseerd in webapplicaties voor bedrijven, in websites en webshops – uiteraard responsive -, in cloud oplossingen, en meer. Interactief en design zijn daarbij sleutelbegrippen. Klinkt misschien lastig, maar is het niet. Want vooral een heldere service staat voorop. Wij geloven namelijk niet dat wij een perfect product kunnen leveren, zonder alle ideeën en wensen van onze klant besproken te hebben. Dan is goede communicatie belangrijk. Daarom houden wij de afstand tussen Weborganiser en jou graag klein. Geen belmenu’s, geen wisselende contactpersonen. Gewoon één professional, die al jouw vragen en wensen beantwoordt. Zo staan wij tijdens een project dicht bij jou als klant, maar ook dicht bij elkaar. Even een blik werpen? Dat kan in onze portfolio. Of kom op de koffie. Dan kunnen we je direct van dienst zijn.

WEBOR_ICON_RGB

WAT WIJ NOG MEER DOEN

Weborganiser ademt Internet. Wij kennen de weg van het Internet. Althans, voor flink wat kilometers. En zoals het Internet steeds groter en groter wordt, blijft onze expertise ook groter en groter worden.

Responsive webdesign

Een eigen website hoort echt van jouw bedrijf te zijn. Tot in de kleinste details. Weborganiser helpt bij de zoektocht. Dankzij onze grote ervaring met webdesign, kunnen wij ons goed inleven in jouw wensen.

Mobile Apps

Een eigen app is mooi, professioneel en vooral heel erg handig. Met één klik op het icoon al je informatie bij de hand. Weborganiser ontwikkelt Native Apps en Mobile Web Apps.

Applicaties

Het bijhouden van bedrijfsprocessen is niet altijd makkelijk. Wij kunnen dat vereenvoudigen met onze webapplicaties; op maat gemaakte software dat altijd en overal toegankelijk is.

Social Activations

Een goed social mediabeleid is essentieel voor een onderneming. Door middel van social activations zorgen wij voor meer betrokkenheid tussen het merk en de doelgroep.

Grafisch Support

Design is alles. Het bepaalt hoe jouw bedrijf zich profileert. Een doordacht en strategisch ontwerp is daarbij cruciaal. Wij helpen je graag.

Technisch Support

Voor een korte periode extra ondersteuning nodig op technisch gebied? Weborganiser springt graag bij om je te ontlasten.

Bent u op zoek naar technische ondersteuning voor een project?