11 Mei De top 10 handige iOS apps voor jou als ondernemer

Elke ondernemer moet met de tijd mee gaan. Hoe kan dat nu beter dan met zakelijke apps wat je werk een stuk makkelijker maakt. Ook handig voor als je thuis nog even de laatste dingen wilt doen. Wij gingen op onderzoek uit en hebben de 10 handigste apps voor je bij elkaar gezet.

  1. Camscanner – Scannen van documenten binnen 1 minuut

Camscanner is een app die heel gemakkelijk in gebruik is. Heb je een document of bonnetje wat je moet scannen, dan kan dat met deze app. Je maakt een foto en deze app zet het automatisch om in een gescand document en mailt het vervolgens als  een pdf bestand. Deze app is gratis te downloaden.

  1. Slack – Online communiceren binnen jouw bedrijf

Slack is hèt communicatiemiddel voor binnen een bedrijf. Iedereen kan met elkaar eenvoudig berichten. Je kunt een channel aanmaken waarbij mensen op één afdeling met elkaar kunnen chatten. Stuk efficiënter dan al het mailverkeer. Ook handig om te weten is dat dit gratis is in gebruik.

  1. Asana – Takenlijsten en ook nog communiceren

Asana is een project communicatie tool voor personeel. Binnen deze app kan je efficiënt een lijst maken met taken voor een project. Toewijzen van taken, overzicht projecten ect. Hierin kan elk persoon met een taak in de lijst aangeven of hij of zij al klaar is. Ook zit er een berichten service in deze app waarbij je kan communiceren over een specifiek project.

  1. Google Analytics – Alle statistieken in de gaten houden op je website of app

Google Analytics heeft ook een app. De service bestond al voor op de computer. Maar nu kan je overal waar je bent via de app jouw website of app in de gaten houden. Binnen deze app zie je statistieken en kan je als bedrijf het verkeer naar jouw websites en apps analyseren. Deze app is gratis.

  1. Evernote – Al je notities op jouw apparaten

Evernote is voor de iPhone, iPad en Apple Watch. Deze app heeft een geweldige structuur voor notities. Evernote synchroniseert elke notitie eenvoudig met al je apparaten. Handig voor als je iets thuis opschrijft en de volgende dag op kantoor nodig hebt.

  1. Hootsuite – Plan snel je social media berichten in

Hootsuite is de app voor het inplannen van je berichten. Bij deze app kan je al je berichten voor Twitter, Facebook, LinkedIn inplannen. Dit is de perfecte app als je weinig tijd hebt om op elk account in te loggen.

  1. Adobe Ideas – Onderweg tekenen en brainstormen

Adobe ideas is de app om te brainstormen, foto’s met aantekeningen en normale aantekeningen te maken. Deze app werkt met de maandabonnementen van Adobe, de app zelf is wel gratis.

  1. Parkline – Nooit geen kleingeld nodig voor parkeren

Met de mobiele app Parkline, kan je zorgeloos in meer dan 160 gemeenten parkeren. Je zet je auto op een parkeerplek neer en kan zo door naar je afspraak. De parkeerkosten reken je aan het einde van de maand af. Wil je ook in garages staan met je auto moet je wel een kaart aanvragen. De appt werkt met een GPS functionaliteit. Voor deze app betaal je eenmalig 5 euro administratiekosten en vervolgens betaal je maandelijks 2,50 euro.

  1. Adobe Connect Mobile – Meetings vanaf je iPad of je MacBook

Adobe Connect Mobile is een meeting app. Als je een bedrijf of relatie hebt in het buitenland of regelmatig op verschillende locaties werkt kan je iedereen die bij de meeting aanwezig moet zijn laten inloggen via Adobe Connect. Via deze app kan je dan met ze allen de meeting volgen. Ook is er een mogelijkheid om virtuele lessen te volgen via de apps en bestanden te delen.

  1. CamCard – Weg met de dikke portemonnee van visitekaartjes

Waar je ook komt voor zakelijke meetings altijd krijg je visitekaartjes mee. Uiteindelijk kan je portemonnee niet meer of amper dicht door de visitekaartjes. We hebben de oplossing! De app CamCard, bij deze app maak je foto van het visitekaartje en deze slaat hij vervolgens op in een digitale rolodex. Je hebt dan al je visitekaartjes bij je en nooit meer een te dikke portemonnee. Ook fijn dat je alle visitekaartjes gemakkelijk kan opzoeken. Deze app kost €0,99.

Esmee Bondrager
Esmee Bondrager
esmee@weborganiser.com