Weborganiser is een online bureau dat gespecialiseerd is in de technische realisatie van projecten. Wij werken veel voor reclamebureaus, maar ook klanten in het MKB. Onze kracht zit hem in de combinatie van techniek en design.

Zien wat wij kunnen betekenen voor jouw onderneming?

CONCEPT & STRATEGIE

Van conceptschetsen tot de technische realisatie van (online) projecten, wij zijn dé creatieve partner waar jij naar op zoek bent.

 

Wij ondersteunen merken en bedrijven bij het verwerven van een positie op de markt door gebruik te maken van creatieve communicatie. Ons startpunt is het ontwikkelen van unieke concepten aan de hand van een mediastrategie.

Afspraak maken?
Wat we doen
Wat we doen

ONLINE PRESENTATIE

Een goede online presentatie is essentieel voor een onderneming. Voor een professionele website, webshop, actiepagina of activatie ben je bij ons aan het goede adres.

 

Weborganiser ontwerpt in feite het imago van jouw bedrijf. Dat kan een website of webshop zijn, maar ook visitekaartjes. Dankzij ons inlevingsvermogen en onze overdosis aan creativiteit zijn wij in staat om alles te ontwerpen wat in je opkomt: infographics, briefpapier, advertenties, flyers en brochures. Het bezorgen laten we wel liever aan de post over. Samen met jou bedenken we het beeld dat jouw bedrijf online en offline uitstraalt. Wij kunnen namelijk ook, dankzij onze ervaring en opleiding, op strategisch niveau advies geven bij het toepassen van grafisch ontwerp. Zolang het binnen jouw wensen valt, natuurlijk.

MEER WETEN?

TECHNISCHE PARTNER

Laat het technische verhaal maar aan ons over. Wij verschaffen je een heldere, duidelijke en transparante kijk op zaken. Zo houden wij onze projecten georganiseerd. Wij heten niet voor niets Weborganiser.

 

Hoe vereenvoudig je een werkproces? Vaak komt daar veel bij om de hoek kijken. Maar een uitdaging, daar houden wij van. Wij ‘spreken’ namelijk zo ongeveer alle talen: PHP, JavaScript, Mysql, Jquery, Java en Ruby. Dit maakt ons tot een geschikte technische partner.

BEL ONS!
Wat we doen
Wat we doen

WEBAPPLICATIES

Het bijhouden van bedrijfsprocessen is niet altijd makkelijk. Wij kunnen dat vereenvoudigen met onze webapplicaties; op maat gemaakte software dat altijd en overal toegankelijk is.

 

Elke onderneming kent bedrijfsprocessen. En elke onderneming streeft ernaar om deze processen zo makkelijk mogelijk te hanteren. Een bedrijfsapplicatie kan jou daarbij helpen, en wij kunnen jou daarbij helpen. Weborganiser heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van gestructureerde bedrijfapplicaties.

APPLICATIE OP MAAT?

MOBILE APPS

Een app is bijzonder functioneel. Met één klik op het icoon heb je al je informatie bij de hand. Een eigen app is toegankelijk, handig maar vooral praktisch binnen het bedrijf. Of voor de klant zelf.

 

Weborganiser creëert Native Apps en Mobile Web Apps. Klinkt wat vaag, is het niet. Een Native App is direct vanuit de centrale store op je smartphone te downloaden. Dat betekent dat de app platformafhankelijk is. Zo’n app kan je vaak zonder internet gebruiken. Een Mobile Web App is in feite een verkleinde, aangepaste versie van een website, zoals misschien jouw eigen website. De app is perfect aangepast aan de grootte van de smartphone waarop de app bekeken wordt. Daarbij maakt de app wel gebruik van het internet. Beide apps hebben zo hun eigen mogelijkheden en voordelen. Wij bekijken graag jouw wensen om je hierover te adviseren.

Goed idee?
Wat we doen