Please enable JS
projecten

Samen met onze klanten hebben wij gewerkt aan innovatieve en werkbare software-oplossingen. En met trots kunnen wij ons werk met jou delen.

Kwaliteitsborging

App voor object management en kwaliteitsborging. De uitgebreide app biedt een totaaloplossing voor o.a. keuringsronden, tekeningen en toolboxmeetings, om zo te zorgen voor een correcte kwaliteitsborging.

Sales in de bouw

De SALES Standaard zorgt voor snelle en foutloze elektronische communicatie in de keten van bouwers en installateurs. Voordelen zijn een snellere afhandeling van facturen, orders en opdrachten.

Onboarding platform

Veilig (ver)huren via het Rentry platform. Een compleet onboardingproces waarbij geautomatiseerd persoons- en inkomensgegevens worden gecontroleerd, AVG-proof.

Woningoplevering (PVO)

Opleveringsronde van een woning waarbij gebreken vastgelegd worden, laatste controles worden uitgevoerd en de woningeigenaar kan aftekenen voor akkoord. Kopie per mail.

Toolboxmeetings

App voor een overzichtelijke registratie van toolboxmeetings waarmee u voldoet aan actuele wet- en regelgeving. Laat medewerkers zich inchecken via BlueTooth.

Urenregistratie en planning

Een app voor personeelsplanning en urenregistratie zorgt ervoor dat de tijd dat je jouw urenregistratie in een onhandig Excel-sheet moest bijhouden, voorbij is.

Telefoniekoppeling

Cloud telefonie heeft uitgebreide mogelijkheden om slim te koppelen met andere systemen. De meest gevraagde koppeling is die met het CRM zodat je direct kunt zien welke relatie er belt.
interessant voor jou?
Benieuwd wat Weborganiser voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 261 5214.